728 x 90

“Culpa” la nova cançó de Gigi Ros que no et podràs treure del cap

“Culpa” la nova cançó de Gigi Ros que no et podràs treure del cap

Culpa” és la carta de presentació del que serà el primer àlbum de Gigi Ros.

Després de publicar un primer EP (Contacte Establert, 2022) l’artista reapareix aquest 2024 amb un treball resultat de mesos de procés creatiu intens i trobant un so propi i autèntic.
Entrant a l’era del Collage Pop, “Culpa” és en essència un beat de reggaeton amb una sonoritat electrònica i amb un missatge molt clar.

Com un animal que ha estat engabiat i que ara ha trobat la manera d’expressar-se amb contundència, sensualitat i sense por, Gigi Ros adopta la representació de gata maula, “una persona que sap dissimular les seves intencions amb aires de pretesa innocència”. Com una gata, aconseguirà amb astúcia tot el que vol.

Culpa” és el primer avançament de l’àlbum que veurà la llum a mitjans del 2024 i no deixarà ningú indiferent. Amb una estètica extravagant, moderna i autèntica, Gigi ens presenta un disc madur, experimental i marcat per referències de gran calibre como Rosalía, FKA Twigs, James Blake, Ralphie Choo, ODDLIQUOR, Amaarae y Judeline.

Gigi Ros es defineix com una artista multidisciplinària amb gust i curiositat per a la creació i l’experimentació.

Formada en arts escèniques a Barcelona i després de treballar en tota mena de produccions artístiques comença ara la seva carrera en solitari com a cantant i compositora amb la música com a principal protagonista. No obstant això, el projecte engloba un imaginari col·lectiu que es nodreix dels visuals, la narrativa i la moda, elements clau per impulsar la posada en escena, els quals s’inclouen en el seu EP debut, “Contacte Establert” (Música Global, 2022) .S’hi troba una barreja entre el pop, l’indie i l’electrònica amb referències Lo-Fi i R&B. Una fusió entre el més íntim i sensible, combinat amb una sonoritat més urbana i actual.Com a artista multidisciplinar dóna molta importància a la posada en escena. El procés creatiu no fa referència únicament a la composició i producció musical de les cançons, sinó que engloba un imaginari col·lectiu  que  es nodreix  de la part visual, la coreografia, la moda i la sinergia de diverses arts escèniques, elements que són clau en el projecte.

“Contacte Establert” és el títol que porta aquest primer treball, el qual està construït amb una filosofia que potencia la cocreació i el treball en equip i apel·la directament a aquest primer contacte amb el públic. Un moment molt íntim de comunió i alhora molt excitant on s’obre un espai per parlar de la quotidianitat, les emocions i les experiències que ens uneixen a totes, confirmant que la música és el canal més bonic per connectar.

Ara, l’artista arrenca l’any amb “CULPA”, el primer avenç de l’àlbum que veurà la llum a mitjans del 2024 i no deixarà ningú indiferent. Amb una estètica extravagant, moderna i autèntica, Gigi ens presenta un disc madur, experimental i marcat per referències de gran calibre com Rosalia, FKA Twigs, James Blake, Ralphie Choo, ODDLIQUOR, Amaarae i Jude.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel