728 x 90

Les millors maneres per celebrar l’any nou

Les millors maneres per celebrar l’any nou

Hi ha molts rituals perquè l’any que comença sigui bo i pròsper, com portar roba interior vermella, posar un anell d’or a la copa de cava, brindar a peu coix per assegurar-se entrar l’any amb el peu dret, etc. Però i l’endemà, com hauríem de començar l’any per fer-ho bé?
Aquí us proposem algunes idees per fer demà dia 1 de gener.

XXXIV L’Aplec del Sol Ixent al Cap de Creus.

Són molts els municipis que celebren aquest aplec. Nosaltres et recomanem veure sortir els sol des del Cap de Creus. Tindràs el privilegi de veure els primers rajos de sol i des d’un entorn incomparable. Des de les 5:00 fins a les 12:00 del matí

 

 

 

La primera banyada de l’any.

Si vols començar l’any fent una cosa espectacular, però no et vols llevar tan aviat, et recomanem iniciar l’any amb la primera capbussada al mar. Una petita festa que cada any agafa més adeptes. Disfressa’t de la manera més original i cap a l’aigua!
Podeu anar a Sant Feliu de Guíxols, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Badalona, Barcelona, Cadaqués, el Masnou, Pineda de Mar, Mataró, Roses, entre molts d’altres.

 

 

També pot ser que si aquesta nit sortiu, demà us aixequeu tard, en aquest cas una mica de coca de forner amb xocolata també fa festa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel