728 x 90

Julieta cançó de la setmana amb Lokura

Julieta cançó de la setmana amb Lokura

Com ja és tradició, aquesta setmana hem enfrontat a dues cançons en el nostre Instagram per saber quina era la cançó de la setmana. Aquest cop el duel era entre Joc de Mans de Marcel i Júlia i Lokura de la Julieta.
I la guanyadora ha estat Julieta amb un 53% dels vots. El tema Lokura va ser llençat fa encara no una setmana i ja ha robat el cor als nostres espectadors.
Lokura és la primera Gallery Sessions cantada en català i ja porta més de 36k reproduccions. Cosa que ha fet que, qui fins ara no la coneixia, s’hagi enamorat del “somni català“.

Amb el poc temps que fa que coneixem a Julieta, ja té un molt bon repertori. La cançó amb la qual va començar a saltar a la fama va ser, segurament, Tu juro Ju, a partir d’aquí la segueixen A les fosques, Xuculatina, Cari, Secr3t, No m’estima +, Enamorada de tu i un llarg etcètera, moltes d’elles acompanyada de més músics del panorama musical electrònic català com són, Figa flawas, The tyets, Mushkaa…
Amb dos premis Enderrock a sota el braç, Julieta és l’artista/cantant catalana revelació de l’últim any. Va presentar el nou àlbum 5 am el passat 14 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona amb un Sold Out a la porta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel