728 x 90

Anaïs Vila presenta “Ara Sempre” a Barcelona

Anaïs Vila presenta “Ara Sempre” a Barcelona

El pròxim 24 d’abril a les 20:30, Anaïs Vila presenta “Ara Sempre” a la Sala Paral·lel 62 Club de Barcelona, amb tota la banda.

En pots comprar les entrades fent “click” aquí.

Anaïs Vila fa gairebé una dècada que trepitja els escenaris catalans interpretant els seus temes propis que s’engloben en una cinquantena de cançons publicades, dins de quatre discos i alguns senzills, en les que s’hi inclouen col·laboracions amb artistes com David Carabén (Mishima), Mazoni, Clara Peya, Pantaleó o Manu Guix. Un projecte autogestionat que el 2021 rep una de les Beques de Composició que atorguen conjuntament SGAE i Cases de la Música i que, juntament amb un procés de micromecenatge, ajuden a cofinançar aquest nou àlbum.

 

“Ara sempre” (Temps Record, 2024)

“Ara sempre” és un àlbum acústic, poètic i madur, on la senzillesa i la profunditat discursiva es mesclen en una producció acurada, amb la veu i les guitarres com a elements essencials. Anaïs Vila fa un retrat de les barreres i els anhels dels qui ara viuen la dècada dels trenta, a través del seu quart llarga durada. L’emergència climàtica, l’ansietat, la vida frenètica, les relacions de parella, les ruptures i els desitjos ocults conviuen amb la recerca d’esperança davant d’un futur amb poques sortides i amb la necessitat d’una connexió constant amb la naturalesa. Onze cançons de pop independent, amb pinzellades de folk, que s’allunyen de qualsevol artificiositat.

Anaïs Vila és una compositora i cantant catalana nascuda a Santpedor el 1988. Ha publicat 4 LP de temes propis: “Entre els dits” (Temps Record, 2015), “Fosc, cançons per veure-hi clar” (Temps Record, 2017),”Contradiccions” (Temps Record, 2020) i “Ara sempre” (Temps Record, 2024). Ha actuat en escenaris importants del nostre país, com el Teatre Kursaal de Manresa, al Festival de Guitarra de Barcelona (maig 2015), al Festival Strenes de Girona (abril 2016), a les Vesprades de Fonollosa (juliol 2016), al Festival Barnasants (2017, 2018 i 2020) o a l’Altacústic (2019). Finalista dels Premis Descoberta i dels Enderrock com a artista revelació i millor cançó d’autor per “Entre els dits” el 2016, Vila ha presentat, també, les seves cançons a Liverpool, el desembre del 2017. Anaïs Vila ha tret a la llum, també, un EP digital juntament amb Gerard De Pablo, líder de Pantaleó, titulat “Epíleg” (Temps Record, 2019) on han revisat a guitarra i veus alguns dels seus temes més emblemàtics.

Paral·lelament al seu projecte com a cantautora, Vila ha format part de les Wom’s Collective, un projecte musical liderat per Clara Luna i Laia Fortià i, juntament amb Magalí Datzira i Gessamí Boada, grava veus i guitarres al primer àlbum d’aquest grup el 2018. A més a més, ha participat en les produccions “Existència paral·lela” (performance de música i dansa) i “Homenatge a Llach”, al costat del pianista Mateu Peramiquel, i ha posat veu a HESSE, un projecte de música electrònica de Pep Soler, amb el que han editat dos àlbums (“Prometeu” i “Febre”). Actualment i des d’inicis del 2022 la podem veure fent gira amb Joan Dausà, com a guitarrista, teclista i corista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel