728 x 90

Oasi, la nova proposta de BTZ

Oasi, la nova proposta de BTZ

BTZ és un grup musical format pels integrants SANS BTZ i MARS BTZ, dos joves de la Colònia Güell, un petit poble del Baix Llobregat. Després guanyar el concurs de noves músiques urbanes KLK i d’aquesta manera, obtenir el premi d’editar el seu primer disc oficial amb el segell Delirics, el grup ja ha començat a mostrar un evident salt qualitatiu en les seves produccions.

Ja han publicat els primers senzills com ‘Going up’ i la proposta urbana i de dancehall: ‘Tropical’, tema que es va convertir en un hit estiuenc i que els va portar a seguir indagant en diversos gèneres musicals -sempre dins de la urbana- com amb ‘Somnis’, una cançó melancòlica amb ritmes “afros” que fan vibrar a tothom que l’escolti.

Ara, per iniciar l’any amb bon peu, BTZ es proposa seguir creant i ho fa amb ‘Oasi’, el seu quart single que els consolida ja dins del panorama musical català. L’’Oasi’ és un espai dins del nostre cosmos que reflexa l’esperança en el camí, un lloc on recuperes la il·lusió, on agafes aire per poder seguir endavant i per fi, poder sentir la llibertat de plantar la llavor allà on vulguis créixer. El camí fins aquest ‘Oasi’ no es fàcil, requereix constància, però un cop hi ets, tot es veu més clar.

‘Oasi’ és la llum de la consciència que et fa despertar i que il·lumina el passat i el futur. On tot comença!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel