728 x 90

Cloe i Lluc es tornen “Locos”

Cloe i Lluc es tornen “Locos”

Cloe és la promesa emergent que es va donar a conèixer amb la seva primera maqueta al Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK, del qual va sortir guanyadora en una final celebrada a la Fira de Vilaseca (FiM), on ja va demostrar que té un talent innegable com a cantant i productora.

Ara mateix es troba en ple procés de producció del que serà el seu àlbum de debut, que veurà la llum aquest 2024. Abans però, ja ens ha avançat alguns temes com ‘Trampa’, ‘Entre el fum’, ‘P*TA SEXY’ i ‘En el club’. Quatre senzills frescos i ballables on l’artista barcelonina ha explorat dins del gènere Urban i Funk Carioca, i fins i tot, ha aconseguit en temps rècord superar les deu mil reproduccions convertint ‘Entre el fum’ en tot un èxit que ja està sonant a les ràdios musicals catalanes com ELS40 Urban, Flaixbac i iCat FM, entre d’altres.

Ara, Cloe ens fa un nou avançament presentant-nos la seva primera col·laboració: ‘Locos’, de la mà del Lluc, un dels artistes del moment dins l’escena musical catalana. ‘Locos’ és un reggaeton que parla d’una història d’amor des de la pell dels dos protagonistes i sens dubte, una vegada més, Cloe ho torna a fer; crea un autèntic èxit per ballar!

 

Posts Carousel