728 x 90

Dan Peralbo i El Comboi fan diana amb la seva cançó “BANG, BANG, BANG”

Dan Peralbo i El Comboi fan diana amb la seva cançó “BANG, BANG, BANG”

Després de proclamar-se guanyadors del 21è Sona 9 l’any 2021 els de Torelló no han parat i han anat publicant un EP cada any: Miris Com T’ho Miris (2022) i Cosa Fina (2023). Cançons com “Quin Panorama“, “Angelina Jolie” o “Los Hijos del Miguel” han portat el grup al cor de molta gent i també a firmar el seu primer contracte discogràfic amb Montgrí, el segell dels empordanesos Cala Vento. I és que sembla que el duet empordanès ha vist quelcom en la música d’en Dan, en Jimmy, en Pol i en Ret perquè avui podem escoltar per primer cop “Bang, Bang, Bang“, una cançó gravada i produïda pels mateixos Cala Vento el passat mes d’agost al seu estudi i que suposa la punta de llança de la nova etapa de Dan Peralbo i el Comboi. Una cançó de pop-rock àcida, fresca i divertida que recupera i actualitza el millor moment del rock català dels anys 90.

El videoclip és una creació de l’estudi FUTURO format per Martí Colomer i Nil Pagès, un duet de realitzadors i homes orquestra enamorats del format videoclip. A “Bang, Bang, Bang” la intenció va ser captar l’energia que desprenia la banda en directe i la complicitat entre els quatre membres, l’element clau del magnetisme del Comboi.
Per al vídeo s’ha comptat amb la col·laboració de l’Anaïs Loran al capdavant de l’estilisme, Yannick Palahí a la direcció d’art, Joan Agramunt a la direcció de foto i l’Aleix Planes als grafismes. La peça combina el format digital amb la textura del 16 mm.

“Fem que tremolin cames fins que no ens quedin bales”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel