728 x 90

Iglú ens presenta “Tota la vida”

Iglú ens presenta “Tota la vida”

El primer single del nou projecte d’Iglú és “Tota la vida”. Una oda a la superació personal i a la llibertat d’atrevir-se a viure sense por. La cançó reflecteix les inquietuds i les pors que, molts de nosaltres, portem tota la vida explorant i que mai trobem el moment de trencar-les i aventurar-nos més enllà dels límits autoimposats. “Tota la vida” captura l’essència del grup, transmetent una alegria contagiosa i un optimisme que defineix l’estil distintiu de la banda. El so que els caracteritza fusionant l’indie britànic amb el bedroom-pop modern, es fa evident en aquesta peça musical que busca connectar amb el públic i inspirar-los a viure sense barreres.

Amb més de sis anys de trajectòria, Iglú és el resultat de l’amistat entre dos músics que van unir forces per crear un projecte que fusiona l’indie britànic i el bedroom-pop modern, una combinació que ha estat clau en la seva identitat sonora.

L’aventura creativa d’Iglú va més enllà de la música. Treballen de manera independent i autoproduïda, encarregant-se de tot, des de la composició fins a la producció, passant per la part visual i de màrqueting. Tot això neix i es du a terme des d’una habitació de l’Eixample de Barcelona, on han passat hores i hores fent música i somiant en fer-la arribar al públic català.

Després de dos discos i col·laboracions amb una gran quantitat d’artistes de l’escena com el Lluc, Massaviu, Roserona, Gerard Aledo i Guineu, entre d’altres, Iglú torna amb el seu tercer treball per consolidar-se en el món de la música catalana, de la mà del segell Delirics. El grup barceloní vol transmetre tot allò que el seu so sempre ha fet: gaudir de la vida al màxim, envoltats de la gent que estimen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel