728 x 90

Jim ens atrau cap a ella i ens sedueix amb el seu primer senzill “VINE”

Jim ens atrau cap a ella i ens sedueix amb el seu primer senzill “VINE”

Després de proclamar-se guanyadora a la segona temporada del talent show Eufòria, Jim aterra amb força aquest 2024 amb “VINE“, el seu primer single i punt de partida de la seva carrera professional de la mà de Música Global.

Amb un so entre el pop electrònic i la música de club, i sumant-se així a la nova onada de l’electropop actual, l’artista busca connectar amb el públic jove tant per la seva estètica com per la seva música, presentant la seva personalitat atrevida i apassionada.

Un tema divertit, actual i preparat per animar qualsevol festa i fer cantar i ballar les noves generacions.

Jimena Gómez (Granollers, 2003), més coneguda com a Jim, és una cantant catalana, destacada com la guanyadora de la segona temporada del programa de TV3 Eufòria. Des de molt jove ha estat adepta de la música i sempre ha somiat sempre poder dedicar-s’hi. El seu gènere musical predilecte és el rock, i toca el piano i la guitarra. Pren com a referents als grups Queen, Guns N’ Roses i AC/DC.

El 2020, mentre estava vinculada al projecte Etcètera, va participar en la primera edició del concurs de Cardedeu TV Objectiu Paki. Així doncs, el setembre del 2022, juntament amb els seus excompanys Joan Liaño, Ares Elías i Ona Casacuberta, va participar en el concert d’inauguració del Gra Jove a la seva ciutat.

El 2023, va ser seleccionada per a la segona temporada del concurs musical de TV3 Eufòria, on vam poder descobrir una Jim versàtil i professional, i ens va regalar grans actuacions que van acabar per aconseguir-li un lloc a la final del programa. Després d’una emocionant gal·la final, l’artista va proclamar-se guanyadora del talent xou, i ara comença la carrera professional de la mà de la discogràfica Música Global.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel