728 x 90

S’estrena “Jo mai mai”, la nova sèrie del 3cat

S’estrena “Jo mai mai”, la nova sèrie del 3cat

Avui dilluns 22 s’estrena una nova sèrie al 3cat. “Jo mai mai”, així és com es diu i no és casualitat que sigui el nom d’una cançó catalana, un joc d’estiu adolescent, i el nom de la seva protagonista, ja que d’això tracta.

“Jo mai mai” és una sèrie on es tracten temes que afecten als adolescents i a les seves famílies, com la sexualitat, la salut mental, el bulling, les pors o les addiccions entre d’altres. Tot explicat des dels ulls d’uns joves que viuen plegats unes colònies d’estiu, plenes d’emoció, diversió i que segurament no oblidaran mai.

La música en català també hi juga un gran paper, d’entrada la sintonia no podria ser una altra que “Jo mai mai” de Joan Dausà i de fet al llarg de tota la sèrie, s’hi veuran versionades 16 cançons mítiques catalanes, que van des d’Els Pets, passant per la Bad Gyal o The Tyets.

D’entre els actors hi trobem un munt de cares conegudes com les de Mireia Aixalà (Lo Cartanyà), Mercè Arànega (El cor de la ciutat), Pere Ponce (Merlí), la protagonista Clàudia Riera (Les de l’hoquei) o a Miki Nuñez, que s’estrena en aquesta nova faceta.

Com a factor innovador, la sèrie proposa seguir també el seu propi compte d’Instagram, ja que des d’allà també s’explicaran moltes incògnites i vivències antigues dels protagonistes que no es deixaran veure a la pantalla.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jo mai mai 3Cat (@jomaimai3cat)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel