728 x 90

La Julieta mostra l’harmonia perfecta entre música i moda als premis Gaudí 2024

La Julieta mostra l’harmonia perfecta entre música i moda als premis Gaudí 2024

La Julieta continua sumant èxits a la seva carrera iniciant l’any per la catifa vermella dels Premis Gaudí 2024. La nova referent del pop en l’escena musical catalana, va actuar a la gala “Al vent de Raimon“, un cant antifeixista reinterpretat per l’artista amb noves harmonies i les atmosfèriques bases electròniques que la caracteritzen.

En aquesta ocasió, Julieta es va presentar a la catifa vermella de l’esdeveniment més important pel cinema català amb un vestit de coll Halter i l’esquena oberta, acompanyat amb un crepè de setí de seda. A la cintura, un tall fins al melic en forma de tulipa i les costures de la faldilla en diagonal per pronunciar l’estilització de la mateixa silueta. Finalment, arrossegava una cua amb gasa de fibra de seda i acompanyà el disseny amb diamants i robis de joies Rabat. Un vestit elegant i exquisit per la diva del pop catalana, fruit de la col·laboració entre els dissenyadors Jaume Miró i Ignasi Caubet.

Per l’actuació, decidiren fer honor a les arrels de Raimon i apostarem pel dissenyador valencià Ismael Bonet. Vestida de blanc, marca angelical de la Julieta, se li afegí un sostenidor, disseny original del Jaume Miró.

Uns Premis Gaudí on la Julieta no podia faltar, fent dialogar música i moda i deixant-se endur per aquest emocionant himne dels anys seixanta, símbol d’una herència antifranquista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel