728 x 90

“Fiu Fiuuu” de Maria Hein, és la cançó de la setmana

“Fiu Fiuuu” de Maria Hein, és la cançó de la setmana

Com cada diumenge, hem realitzat una enquesta al nostre compte d’Instagram per saber quina és la cançó guanyadora aquesta setmana. L’enfrontament estava entre “Fiu Fiuuu” de Maria Hein i “Els teus Ulls“, la proposta d’Alfred García. La primera posició ha estat molt renyida durant tot el dia. Finalment, “Fiu Fiuuu” ha guanyat amb el 53% dels vots.

Maria Hein és cantant, compositora i productora tot i ser extremadament jove. Amb només 20 anys ja porta dos cd’s a la seva esquena i una actuació al Primavera Sound. La vam conèixer amb la cançó “Idò un cafè” i des de llavors no ens ha deixat de sorprendre. Amb el seu àlbum debut, “Continent i Contingut” (Hidden Track Records), 10 cançons en solitari i basades en experiències pròpies, va guanyar un Premi Enderrock.
L’hem sentit compartint cançons amb la Julieta amb “Club“, amb Mushkaa amb “Temps“, amb Socunbohemio amb “Tantes coses a dir-te“, “Cansada de tu” amb Rita Payés i recentment amb The Tyets en el “Nadal Mix“.

Fiu Fiuuu” forma part del seu segon cd “Alló que no sap ningú“, un cd amb un so més urbà que cada vegada ha creat més adeptes i més fans de la Maria Hein. Un so que no deixa indiferent a ningú, una mescla entre Sílvia Pérez Cruz, Rosalia o Antonia Font. Mesclant així, tradicional amb electrònic.
Com n’és un exemple la reversió que n’ha fet de “La dama de Mallorca“, aconseguint capgirar la xarxa social TikTok, tot i ser una cançó del folklore mallorquí.

A l’espera que Maria Hein, ens deliti amb un nou cd, aquí us deixem la cançó guanyadora de la setmana. Recorda estar atent a les nostres xarxes socials per votar la teva cançó preferida.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

Posts Carousel