728 x 90

La mostra artística de Sant Raimon de Penyafort celebra 40 anys

La mostra artística de Sant Raimon de Penyafort celebra 40 anys

El municipi alt penedesenc de Santa Margarida i els Monjos acull aquest mes i com fa quaranta anys la “Mostra Artística de Sant Raimon de Penyafort” del 12 de Gener al 2 de Febrer.
El certamen, que acull un concurs artístic en les modalitats de ceràmica, pintura, dibuix, escultura, fotografia i il·lustració digital; es complementa amb una programació de propostes culturals com tallers d’art i conta contes infantils.
Quaranta anys de Mostra Artística calen celebrar-los de la millor manera i enguany inclouen l’acte especial de commemoració del 40è aniversari, que tindrà lloc al 21 de gener al matí a la casa de cultura Mas Catarro, amb una combinació d’art, música i vermut.
Un dels actes més esperats cada any del certamen es el lliurament de premis, que es farà el divendres 26 amb l’actuació del cor Xamusia. L’exposició es podrà visitar els dilluns, de 18h a 21h, de dimarts a divendres, de 15h a 21h, i el diumenge 14 de gener, d’11:30h a 14h.

Els dies 12, 17, 18, i 26 de gener es realitzaran actes del programa de la Mostra Artística a la sala d’actes, per tant, la visita a les obres d’aquesta sala es pot veure afectada. Tots els actes són gratuïts.

Podeu consultar tota la programació fent click aquí

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel