728 x 90

“Petjades fumejant”, el nou senzill de Laminal

“Petjades fumejant”, el nou senzill de Laminal

Lāminal és un duet de pop electrònic format pel Carles Querol (Experiment Zero, First Aid Kit, 4hiverns) i Ramon Aragall (Els Amics de les Arts, Dorian, Outer Space, Cepeda), que va néixer l’any 2020, entre moments de dualitats i contrastos. Dues ànimes creatives que han fusionat les seves passions: la música electrònica, el pop i la rítmica més visceral per presentar-nos un pop electrònic disruptiu i emocional a parts iguals.

Durant el 2020 i 2021, Carles va iniciar una nova etapa musical experimentant amb l’electrònica i samples de l’entorn quotidià per plasmar moments i sensacions viscudes. Més tard, s’hi va afegir en Ramon que, amb la seva sensibilitat rítmica, va acabar de teixir la personalitat i el caràcter del projecte amb patrons rítmics potents i elegants. La seva música és un mosaic d’artesania sonora, on es barregen aquests samples quotidians i veus modificades digitalment per crear sons orgànics amb programacions, sintetitzadors i bases rítmiques.

Actualment, es troben en procés de creació del seu primer treball: ‘(In)tacte’, que veurà la llum molt aviat i que ens aproparà a moments de claustrofòbia i eufòria personal i col·lectiva; una dualitat que explora les dues cares de la moneda de la vida i de dos anys plens de contrastos. Sota la producció de Miquel Cuixart a l’Estudi Sotrack Lāminal enregistraran 10 cançons que transpiraran una il·lusió intacta i omnipresent, malgrat els reptes i entrebancs viscuts.

Fins ara, ja ens han fet un primer avançament amb ‘Xarxa neuronal’, una cançó que relata la connexió emocional entre el protagonista de la història i una intel·ligència artificial que ell mateix ha construït i programat. Ara, presenten ‘Petjades fumejant’, un segon tema que ens transmet la dificultat d’enfrontar-se a una situació adversa que resulta aclaparadora. Una cançó directa, emocional i cinemàtica acompanyada d’una bateria electrònica, sintetitzadors, loops de veu modificades i distorsió final.

‘Petjades fumejant’ és quan el mal temps arriba sense avisar i ens sorprèn. Compta amb una lletra crua, testimonial i repetitiva que busca la reiteració d’una mirada nua davant del desconcert. Aquesta repetició es converteix en un símbol de la cançó, recordant-nos la dificultat de seguir caminant quan tenim la tempesta davant.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel