728 x 90

Redescobreix Elvis i Marilyn

Redescobreix Elvis i Marilyn

Des del 26 de gener fins al 24 de març s’obren les portes de l’exposició “Becoming Marilyn & Becoming Elvis” a la galeria FotoNostrum de Barcelona.
En aquesta magnífica exposició hi trobem un seguit de fotografies, realitzades pels mítics André de Dienes i Alfred Wertheimer, on podem veure a Marilyn Monroe i Elvis Presley abans d’aconseguir la fama.

Un viatge inoblidable a través de la vida i el llegat d’aquestes dues llegendes immortals. Aquesta doble exposició permetrà als visitants explorar els moments més íntims d’Elvis i Marilyn i a la vegada descobrir els secrets que s’amaguen darrere del seu impacte cultural. Des dels primers dies de Marilyn com a model fins a la revolució del rock and roll d’Elvis, “Becoming Marilyn & Becoming Elvis” traslladarà als visitants al moment en què aquestes dues icones es van convertir en estrelles.

 

També és important destacar, que els visitants i fans d’aquests dos grans mites podran adquirir la majoria de les obres exposades a la galeria i espai expositiu, FotoNostrum. Són fotografies originals vintage i signades pels fotògrafs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel