728 x 90

La Scorpio imparable a ritme de “Xao Xao”

La Scorpio imparable a ritme de “Xao Xao”

La Scorpio, figura inoblidable de la primera edició d’Eufòria de TV3, comença el 2024 en plena forma! Inspirada per referents icòniques com Beyoncé i Rihanna, la carismàtica cantant i ballarina de Barcelona va debutar ara fa un any amb el disc ‘Antares’. Un primer àlbum on podem trobar cançons que han esdevingut hits com ‘Nenes presumides’ o el celebrat i exitós ‘Deja vu’ que en breus superarà el milió de reproduccions. Les seves cançons han estat entre les més radiades a totes les fórmules musicals del país, ha estat la portada de la revista Enderrock, i ha estat convidada a gairebé tots els programes i mitjans de Catalunya.

Al 2023, va oferir una gira espectacular per moltíssimes ciutats i festivals on va sorprendre amb una producció impressionant, amb un show de llums, coreografies i espectacle de primer nivell. Just abans d’acabar l’any va presentar ‘M’enxixo’, un tema que encara sona diàriament a les ràdio fórmules i que ja és el primer èxit d’aquesta segona etapa de l’artista.

Ara, encara va més enllà presentant el seu nou hit ‘XAO XAO’, un himne electritzant que captura l’essència de les melodies pop del 2010 amb el toc contemporani i personal de la Scorpio. A més, s’ha de sumar també la bona feina d’un dels productors més top dins de la indústria com és l’Scotty DK. ‘XAO XAO’ és una explosió d’energia, una fusió imparable d’electrònica i House amb pinzellades d’urbana i de funk brasiler. Inspirant-se en èxits com ‘Tik Tok’ de Kesha i ‘We Found Love’ de Rihanna, aquest tema és força, festa i llibertat.

Després d’una gira espectacular i trepitjar escenaris potents com l’Acampada Jove, l’Strenes Urbana i el Winter Festival a la Sala Razzmatazz, la Scorpio no deixa de sorprendre’ns. ‘XAO XAO’ és més que una cançó, és una declaració d’empoderament. El tema ens transporta a una festa vibrant, on la Scorpio i les seves amigues es converteixen en les reines, alliberant-se del passat i dient “XAO XAO” a aquells que no mereixen ser part de la seva història.

Amb ‘XAO XAO’, la Scorpio demostra que està redefinint els límits de la música pop i urbana a Catalunya. ‘XAO XAO’ està destinat a ser un nou èxit de l’artista i un nou track a la teva playlist de preferides!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel