728 x 90

Setmana Santa i cinc llocs per descobrir

Setmana Santa i cinc llocs per descobrir

Buscant opcions per passar aquesta Setmana Santa? Aquí no et portem ni una ni dues opcions, aquí te’n portem 5 perquè aquesta setmana t’ho passis d’allò més bé.

Penedès
Si ets de Catalunya i no has visitat el Penedès, què caram has fet fins ara? Tens un munt d’opcions. Passejades entre vinyes, visites a cellers, tasts de vins, vermuts amb vista a les vinyes, allotjaments rurals i un llarg etcètera.

 

 

 

 

 

Port de la selva
Si no et saps decidir entre mar o muntanya, nosaltres et proposem el port de la selva. Gaudeix de les seves cales i platges. Endinsa’t pels seus carrers, fes un bon àpat. A un tir de pedra de Llançà i Cadaqués. Et recomanem visitar el monestir de Sant Pere de Rodes i el Cap de Creus. Tornaràs amb les piles carregades.

 

 

Tortosa
T’agrada fer esport? Amb aquest destí us proposem recórrer un trosset la via verda que passa per Tortosa o bé passejar-se pels seus parcs naturals. També podeu navegar per l’Ebre al capvespre a bord del sirgador tot contemplant el paisatge.

 

 

La Vall d’Aran
Si la muntanya et crida, millor fer-li cas! Amb les últimes inclemències del temps encara us podeu arribar a tocar neu. També podeu visitar parcs on trobareu animals, fer senderisme, visitar poblets amb encant i com no, deixar-vos delitar per la seva gastronomia. Deliciosos formatges, patés, melmelades i com no, l’olla aranesa.

 

 

Olot
Olot, com molts municipis de la Garrotxa és zona volcànica. Podeu endinsar-vos per les seves muntanyes, Pujar el Montsacopa o el Croscat, volcà que està obert per la meitat com un pastís. També podeu enamorar-vos de la fageda d’en Jordà, a peu o a cavall.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel