728 x 90

Sexenni i The Tyets ens porten “Grup de Pop”

Sexenni i The Tyets ens porten “Grup de Pop”

Sexenni és un grup de pop que va néixer a Lleida l’any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es van decidir a gravar una maqueta. Actualment, és una de les darreres sorpreses amb més creixement del panorama musical català, ja que en temps rècord ha esdevingut un dels grups de moda i amb més projecció del país!

L’any 2022 presentaven el seu àlbum de debut, ‘Retrats’, que ja ha donat a conèixer èxits com ‘De Lao’. Seguidament, aquest passat mes de setembre, la banda de Lleida presentava ‘Supernova’, el seu segon disc que parla de l’amor, la maduresa i el pas del temps. Un àlbum que segueix una clara línia sonora pop amb influència dels anys 80, on s’aventuren amb temes disco, música d’arrel més festiva i fins i tot, cançons més fosques, introspectives i electròniques.

Sexenni començava l’any cantant als plaers més carnals de la vida amb ‘Suant la samarreta’, un senzill en col·laboració amb el Centre de Salut Sexual de Lleida. Ara però, publiquen una de les col·laboracions més potents fins el moment que es convertirà en tot un èxit i sonarà a totes les emissores musicals catalanes: ‘Grup de Pop’, un tema on el grup revelació lleidatà i el duet mataroní de moda, The Tyets, s’han ajuntat en una cançó que narra la història de tot jove que es vol dedicar a la música i acaba, per voluntat o sense tenir cap més remei, abocat a fer música pop. Barrejant un punt de vista autobiogràfic amb molt d’humor i ironia, els dos grups canten sobre formar una banda amb 15 anys, fer concerts sense que ningú t’escolti i, tot i això, seguir lluitant per fer música.

Aquest nou senzill compta amb la producció del Pep Saula (membre de Sexenni), on introdueix la barreja d’elements tradicionals de la música pop, sons electrònics, sintetitzadors, samples i auto-tune, portant així el so pop del grup lleidatà a un territori més urbà i modern. El videoclip està dirigit per l’Alba Muñoz, on els vuit membres dels dos grups aprenen a ser estrelles del pop, fent paròdia de la seva pròpia carrera.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel