728 x 90

Termomix, el nou disc de Pelat i Pelut

Termomix, el nou disc de Pelat i Pelut

Amb aquest nou disc, Pelat i Pelut exploren noves sonoritats i estils amb un caràcter fresc i actual, després d’una llarga trajectòria en la rumba catalana. “Termomix” són vuit cançons on cada detall està treballat per aconseguir una barreja de ritmes, melodies, estils i sentiments que en conjunt plasmen les inquietuds i identitat del grup. És precisament per això que han comptat amb tres col·laboracions de luxe: Alguer Miquel, Marcel i Júlia i Alba Armengou.

 

El nou treball de la banda de la Plana de Vic arriba tres anys després de sortir a la llum el seu primer disc “Flor al cul”, i de fer una llarga gira arreu de Catalunya (Festes dels Castellers de Sants, Sala Apolo, l’Atlàntida de Vic, La Cabra, Festa del Gamper del Futbol Club Barcelona, Festival Esperanzah!, Les Santes de Mataró o les Festes Majors de Granollers, Sant Cugat i Prats de Lluçanès, entre d’altres) en la que han portat l’essència que sempre els ha caracteritzat: ser una festa on cantar i ballar amb un directe ple de música, intensitat i potència.

 

Pelat i Pelut, amb més de vuit anys de trajectòria, ha estat sempre en constant evolució, començant només amb dos integrants que donen el nom actual a la banda, El Pelat (Xevi Abril) i el Pelut (Jacint Torrents). Al llarg de la seva història, Pelat i Pelut ha publicat cançons en col·laboració amb Figa Flawas, Txarango, Rumba 3.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel