728 x 90

THE ROCK KILLERS torna a la sala Luz de Gas

THE ROCK KILLERS torna a la sala Luz de Gas

El mític mim del tricicle, Joan Gràcia, puja a l’escenari de Luz de Gas per mostrar la seva veu al món amb els millor hits de la història del rock-pop.

THE ROCK KILLERS és l’espai reservat pels amants del pop-rock. Projecte nascut a Barcelona i liderat per Joan Gràcia, l’acompanyen Yolanda Barrull a la veu, Pati Vilallonga a la bateria, Paco Barreto al baix i Xavi Vizern i Carlos Alonso De Porres a la guitarra.

Després de tota l’experiència amb Tricicle, Joan Gràcia és un artista nat amb aquell toc teatral que el fa únic. Girant com un mim arreu del món, arrenca aquest projecte on per fi sentim la seva expressiva veu com a cantant. Els seus directes destaquen per una increïble energia, una naturalitat a sobre l’escenari fruit d’anys de carrera i l’afilat humor que sempre acompanya els seus espectacles.

The Rock Killers és l’esperada tornada d’aquells hits que ens han acompanyat a tots en les últimes dècades, de la mà d’un dels artistes referents de la història de la comèdia. Gaudirem del seu espectacle avui dijous 15 de febrer a la Sala Luz de Gas. Les entrades ja estan disponibles aquí

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel