728 x 90

Tornar-ho a intentar, el nou avançament del nou disc de Tramma

Tornar-ho a intentar, el nou avançament del nou disc de Tramma

Tramma és el nom artístic de Marta Romeu, una jove artista de l’escena emergent de Girona que des de petita ha fet classes de piano i ballet. Amb els anys també autodidàcticament s’ha anat formant en guitarra i cant per després començar a compondre les seves cançons.

Amb el seu primer treball “Voldria dir-te” ja va poder actuar en diferents escenaris com Festival Strenes, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Sala La Mirona, Festival Ítaca i fins i tot ha pogut participar a La Marató de TV3 de 2022. Tramma destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació.

Ara, l’artista torna amb més ganes que mai per presentar el nou projecte. Aquest 2024 arrenca amb un nou avançament del disc, “Tornar-ho a intentar”, una cançó d’amor que barreja estils electrònics com el disco, el techno-pop i el dance i que demostra la versatilitat de l’artista.

Està preparant un nou projecte totalment diferent del que havia fet fins ara, i torna amb moltes ganes de presentar tot el que ha treballat durant molts mesos per fer que el públic i els oients puguin ballar i gaudir les seves cançons.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel