728 x 90

“tujahosaps.mp3” el nou senzill de KM0

“tujahosaps.mp3” el nou senzill de KM0

Just abans d’acabar el 2023, el grup “KM.0” presentava el seu àlbum de debut: ‘Les coses que som’, un disc que ja ha deixat èxits com ‘Em quedo’ o ‘Va canviant’, i un treball també que compta amb col·laboracions potents com la de la Gemma Humet. ‘Les coses que som’ és haver trobat un punt musical en comú entre tots els membres del grup, és per això que el disc parla de les vides dels integrants, vivències i situacions reals que han viscut fins el moment.

Ara, la banda liderada per Mireia Sánchez torna per presentar-nos ‘tujahosaps.mp3’, una cançó pop que parla de les pors prèvies a quan t’agrada algú. Tot allò que no ens atrevim a dir per por a que les coses no acabin funcionant i tot allò que ens perdem pel camí per por a intentar-ho.

KM.0 és un grup integrat per set músics d’arreu de Catalunya que es van anar sumant amb la idea de musicar un poema, ‘A tu’, que va caure a les seves mans. Tot això passava abans de la pandèmia, i durant aquest temps han fet que la seva música es vagi cuinant a foc lent. La música que ofereix KM.0 és de collita pròpia, d’aquí el seu nom, destacant l’aparició de pinzellades d’electrònica en cadascun dels seus temes. L’any 2022 ja van començar a rodar per tot el país i el seu directe inunda els escenaris d’alegria i optimisme, gràcies a la seva música festiva!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel