728 x 90

Malifeta i tota la mitologia en concert a València i Barcelona

Malifeta i tota la mitologia en concert a València i Barcelona

Durant la pandèmia vam poder conèixer molts projectes musicals que es van iniciar com un passatemps, però que van acabar esdevenint caps de cartell de festivals, un clar exemple en serien els Stay Homas.
Un dels projectes musicals nascuts durant el confinament que des del minut zero va enamorar les orelles de molts seguidors a les seves xarxes socials va ser el cas de Malifeta. Els vam descobrir durant el confinament en format duo format per Mireia Matoses (Pupil·les) i Arnau Giménez (Zoo). Fa gairebé un any ens van presentar el seu primer disc anomenat “Mitologia” del que n’esperàvem que hi hagués una gira de presentació al cap de poc temps, però no va ser així. Al cap d’unes setmanes, el grup Pupil·les feia un comunicat a les seves xarxes socials informant que per un problema de salut de Mireia Matoses, Pupil·les no faria cap concert aquest any.
Pupil·les finalment el passat 22 d’agost va emetre un comunicat dient que finalment el projecte finalitzava (tot i que l’amistat perdurava). I a principis de setembre, Malifeta ens informava a les seves xarxes socials de la incorporació de dos nous membres a la banda, per una banda, Toni Fort “Pollet (Zoo) i la dj, cantant, teclista, productora i periodista musical “Cate“.
Els fans de Malifeta de seguida van encendre les xarxes amb aquesta notícia i va ser en aquell moment en el qual es van anunciar dos concerts, un a València el 8 de novembre (Sold Out) i un a Barcelona el 27 de desembre a la sala “La Nau”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel