728 x 90

Aquest Nadal, visita els Pessebres Vivents més al·lucinants

Aquest Nadal, visita els Pessebres Vivents més al·lucinants

Ara que s’acosten festes, us proposem la millor idea perquè els dinars familiars no s’allarguin tant i de pas pair els torrons.
No és ni més ni menys que visitar algun dels més de 40 pessebres vivents que tenim a Catalunya. Alguns amb més de 100 anys d’història, fan que passejar-hi amb la família sigui un goig.
Aquí us deixem alguns pessebres perquè els hi comenceu a fer una ullada:

 

Pessebre Vivent de Joanetes (Garrotxa)
Més de 400 persones participen en aquest fantàstic pessebre vivent. Gairebé un centenar d’escenes en moviment conformen un enorme recorregut, on a més, destaquen per donar un homenatge a la terra, la pagesia i les tradicions.

 

 

 

 

Pessebre Vivent de Castell d’Aro (Baix Empordà)
Enguany celebren la 64a edició i no és d’estranyar que sigui tot un èxit. Un recorregut de quasi un kilòmetre que s’endinsa pel mig del nucli antic de Castell d’Aro i el barri de la Coma, declarats bé Cultural d’interès Natural.

 

 

 

 

 

Pessebre Vivent de Les Gunyoles d’Avinyonet (Alt Penedès)
Hi són des del 1976. Aquest, és un pessebre vivent parlat. Des del començament t’atraparà, diversió assegurada per petits i grans. Amb vestuari d’època i música en viu.

 

 

 

 

 

 

Pessebre Vivent de Peralada (Alt Empordà)
40a edició, i amb més força que mai. I és que aquest és un pessebre vivent màgic. Travessa els jardins del castell de Peralada, cases particulars, esglésies i claustres. Deixa’t meravellar per les seves escenes adorant el nen Jesús i també amb les que representen els oficis com el de picapedrer, fuster, traginers…

 

 

 

 

Pessebre Vivent de Jesús (Baix Ebre)
Aquest, deu ser segurament, el poble més escaient per un pessebre vivent. Relata escenes bíbliques, oficis tradicionals i costumari català, i tot parlat.
No dubtis a visitar-lo i enamorar-te de l’entorn.

 

 

 

 

Recordeu que podeu veure més pessebres vivents i tots els passis a www.pessebresvivents.cat i no podeu acabar els recorreguts sense haver trobat el caganer!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel