728 x 90

“Colònia” la faceta més nostàlgica de la Scorpio

“Colònia” la faceta més nostàlgica de la Scorpio

La Scorpio, cantant i ballarina inspirada per referents icòniques com Beyoncé i Rihanna, i figura inoblidable de la primera edició d’Eufòria de TV3, va debutar ara fa un any amb el disc ‘Antares’. Un primer àlbum on trobem cançons que ja han esdevingut hits com ‘Nenes presumides’ o el celebrat i exitós ‘Deja vu’, que en breus superarà el milió de reproduccions. Les seves cançons han estat i actualment són de les més radiades a les fórmules musicals del país. Ha estat portada de la Revista Enderrock i convidada a gairebé tots els programes i mitjans de Catalunya.

L’any passat va oferir una gira espectacular per moltíssimes ciutats i festivals on va sorprendre amb una producció impressionant, amb un show de llums, coreografies i espectacle de primer nivell. Just abans d’acabar l’any i a principis d’aquest, va presentar els hits ‘M’enxixo’ i ‘XAO XAO’, dos temes que capturen l’essència de les melodies pop del 2010 amb el toc contemporani de la Scorpio, i a més aquest últim, compta amb un dels productors més top de la indústria com és l’Scotty DK. També, recentment, ha col·laborat amb el Lluc, un dels artistes emergents més prometedors del panorama, amb l’afrobeat ‘CAIGUT DEL CEL’.

Ara, la Scorpio presenta ‘Colònia’, el nou senzill de l’artista barcelonina que ens endinsa en la seva faceta més nostàlgica. Qui no ha olorat alguna cosa i li ha transportat a un moment viscut? ‘Colònia’ són tots aquells records que portem dins i que de tant en tant, val la pena reviure’ls.

La Scorpio, una vegada més, torna a demostrar que està redefinint els límits de la música pop i urbana a Catalunya!

Ja pots escoltar “Colònia” a la playlist de Spotify d’OnSortir.TV:

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel