728 x 90

La Jim treu els dimonis de dins en el seu nou senzill

La Jim treu els dimonis de dins en el seu nou senzill

Dimonis” és el segon avançament del nou EP de Jim, el qual veurà la llum a principis de juny.

Després de l’èxit de “VINE”, aquest nou single captura la lluita contra l’ansietat i l’assetjament escolar que va patir en primera persona.

És un tema pop-rock potent i enèrgic que plasma la seva força interior i demostra la seva versatilitat a tots els estils.
Tot i les dificultats, emergeix més fort que mai, mostrant que el karma sempre arriba. Una oda a la resiliència i la superació, que ressona amb autenticitat i esperança.

Ja pots escoltar “Dimonis” a la nostra playlist de Spotify!

Jimena Gómez (Granollers, 2003), més coneguda com a Jim, és una cantant catalana, destacada com la guanyadora de la segona temporada del programa de TV3 Eufòria. Des de molt jove ha estat adepta de la música i sempre ha somiat sempre poder dedicar-s’hi. El seu gènere musical predilecte és el rock, i toca el piano i la guitarra. Pren com a referents als grups Queen, Guns N’ Roses i AC/DC.

El 2020, mentre estava vinculada al projecte Etcètera, va participar en la primera edició del concurs de Cardedeu TV Objectiu Paki. Així doncs, el setembre   del   2022,    juntament    amb   els   seus excompanys Joan Liaño, Ares Elías i Ona Casacuberta, va participar en el concert d’inauguració del Gra Jove a la seva ciutat.

El 2023, va ser seleccionada per a la segona temporada del concurs musical de TV3 Eufòria, on vam poder descobrir una Jim versàtil i professional, i ens va regalar grans actuacions que van acabar per aconseguir-li un lloc a la final del programa. Després d’una emocionant gal·la final, l’artista va proclamar-se guanyadora del talent xou.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel