728 x 90

Jost Jou llança un remix estiuenc del seu primer senzill

La cantant gironina llança avui, ¡ 28 de juny “Un Altre Petó (Sped Up)”, un tema animat i ple d’energia per poder ballar al ritme de la seva música. Ha decidit regalar-li als seus oients aquesta cançó, juntament amb en Johnny Migliorelli qui s’ha ocupat del remix, per fer-te ballar i gaudir al màxim aquesta temporada d’estiu.
És un format ideal per “Un Altre Petó”, que originalment va llançar com a primera cançó del seu primer disc “MFQM”. Podem escoltar com en aquesta versió es manté la seva sonoritat disco dels anys vuitanta, adaptada al moment actual amb la música electrònica. A més a més, l’artista ha recalcat vàries vegades la importància que té en el seu projecte tot l’àmbit audiovisual, és per això que també ha estrenat un videoclip en el seu canal de Youtube, realitzat per la Júlia Guasch i en Joaquim Vinyes amb qui ja ha treballat anteriorment, i muntat per ella mateixa. La combinació d’aquests dos sectors per la Carla,
és imprescindible.
Això no és tot, l’artista s’està preparant per a la primera fase preliminar del Concurs Sona9 que es realitzarà el 12 de juliol a les 21:30h, a la Sala la Mirona, Salt. Aquella mateixa nit també actuaran Genni Knows i Quimo.

En el directe, l’acompanyen el mateix Johnny Migliorelli com a guitarrista, i l’Eva Forest com a baixista, la cantant també acompanyarà amb el piano en alguna ocasió. Jost Jou continua treballant en noves produccions.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel