728 x 90

“La primera bicicleta” el nou avançament de Rampaire

“La primera bicicleta” el nou avançament de Rampaire

Rampaire va iniciar-se el 2015, però aquest 2024 portaran el seu disc de consolidació com una proposta competent dins l’escena musical. 

“La primera bicicleta” serà el primer avançament del disc, que sortirà a la llum el 19 d’abril en digital i el 20 d’abril en vinil pel Record Store Day 2024. La cançó tindrà un enfocament positivista on tot allò viscut ajuda a continuar endavant.

El nou disc ‘Míssils que apunten el teu nom’ pretén allunyar-se del pop típic de guitarres i fer petits canvis a les noves cançons que sortiran a la llum a través de l’estructura, el so i el ritme. Cada cançó tindrà alguna particularitat que formarà l’essència del disc.

Durant la seva llarga trajectòria han publicat diferents EP i LP des de cançons pop amb referència als clàssics dels seixanta fins a un pop elèctric més contundent. Al grup hi trobem Alfred Porres, el guitarrista i la veu del quartet.  Albert Freixas, Eduard González i Rubén Alcázar són els seus companys de banda i entre els quatre s’està fent un lloc dins l’escena musical.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel