728 x 90

Estic prou bé de Mabel Flores és cançó de la setmana

Estic prou bé de Mabel Flores és cançó de la setmana

Una setmana més, tenim guanyadora de la cançó de la setmana, que com sempre pots votar al nostre Instagram (@onsortir) cada diumenge.
Aquesta setmana hem enfrontat el nou tema de la Mabel FloresEstic prou bé” contra la Sara Roy amb “Cor de cendra“. Hi ha hagut molt frec a frec durant tota la jornada, però finalment “Estic prou bé” s’ha acabat imposant amb un 63% dels vots.

Mabel Flores ha iniciat l’any de la mà de “Estic prou bé“, un senzill de què serà el seu nou disc. Una cançó que ens parla de les emocions, de la muntanya russa que a vegada suposen, de la necessitat de trobar un equilibri i com no de la celebració dels èxits i la vida.
‘Estic prou bé’ és la importància de lluitar per la pròpia veritat, de deixar enrere totes les veus que omplen la motxilla de pors i de “no podràs”, i de com és d’imprescindible creure en una mateixa per tombar aquestes inseguretats i limitacions alienes.

Per qui no conegui a Mabel Flores, n’hem de destacar una intensa i extensa carrera musical amb un munt d’actuacions a la seva esquena arreu d’Espanya. Ha compartit escenaris i cançons amb La Pegatina, El Kanka, Tribade, Roba Estesa, Oques Grasses, entre molts altres.
També es va autoeditar el cd “Entre Mujeres“, interpretat, produït i gravat principalment per dones. També és l’autora de “Estimo la nit“, la cançó-manifest en contra les agressions sexistes, cançó que s’ha convertit en himne en la majoria de festes majors defensant poder ballar lliurement.

Amb un ritme alegre, entre el pop i la rumba, Mabel Flores s’ha guanyat ser la cançó de la setmana.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel