728 x 90

Mabel Flores ens porta “Estic prou bé”

Mabel Flores ens porta “Estic prou bé”

Mabel Flores inicia l’any amb el segon avançament del seu nou disc: ‘Estic prou bé’. Un tema inèdit, personal i sincer que parla sobre la muntanya russa emocional per la qual viatgen les persones que emprenen projectes i reptes (en el seu cas, la relació que manté amb la música). Aquesta cançó, parla de la necessitat de trobar un equilibri sa entre els desafiaments i la pressió sota la qual treballen diàriament els i les artistes; el plaer, la recompensa i la celebració dels èxits. ‘Estic prou bé’ és la importància de lluitar per la pròpia veritat, de deixar enrere totes les veus que omplen la motxilla de pors i de “no podràs”, i de com és d’imprescindible creure en una mateixa per tombar aquestes inseguretats i limitacions alienes.

En aquest homenatge a les persones incansablement lluitadores, hi trobem un pop fusionat amb matisos afro-llatins, una electrònica cada vegada més present, sintetitzadors i melodies perfectament harmonitzades i un ritme molt ballable i enèrgic, però sense perdre mai de vista la mirada crítica i personal de les composicions de la cantant del Vallès.

Mabel Flores és una artista de pop que porta el mestissatge barceloní i la cançó d’autor a un altre paradigma: missatges virals, llibertaris i empoderats són els que han definit la cantant i han fet d’aquesta artista una de les més destacables de l’escena actual. Després de publicar ‘Meraki’ (2021), treball amb el qual es va consolidar el seu projecte en solitari com el format en banda, va presentar ‘Estimo la nit’. Una cançó que va néixer sota l’encàrrec del Consell Comarcal de Bages per esdevenir la cançó-manifest de totes les festes majors de la comarca, dins del programa per la prevenció d’agressions sexistes a espais d’oci.

Seguidament, l’artista de Terrassa va presentar ‘De ti’, cançó amb la qual es manté en aquest estil pop-urbà tropical amb un to seductor i intimista, que evidencia una estètica sonora renovada, però fidel a l’essència i al discurs que la defineixen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel