728 x 90

“Què serà?”, una oda a la sororitat i l’empatia de la mà de la Maria Fort

“Què serà?”, una oda a la sororitat i l’empatia de la mà de la Maria Fort

Maria Fort enceta un nou capítol en la seva carrera musical amb el llançament del seu últim single “Què Serà”. Aquesta peça és l’últim avançament del seu nou EP “Batecs Per Minut”.

Precisament, fa uns dies, Fort ens va emocionar en un “Reel” penjat al seu compte d’Instagram on entre llàgrimes ens explicava que la cançó “Què serà” ara per ara no disposa de videoclip, ja que va ser víctima d’una estafa i va pagar per un videoclip que no va rebre mai:

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Maria Fort (@mariafort_)

La seva trajectòria fusiona l’elegància de la música clàssica amb les vibrants influències contemporànies, Maria Fort s’ha destacat com una figura emergent en l’escena musical catalana. El seu talent i la seva capacitat per explorar una àmplia gamma d’estils vocals han captivat l’atenció del públic.

Fotos de David Murga

“Què Serà” és molt més que una simple cançó; és una crida a la sororitat i l’empatia, valors que Maria Fort abraça amb fervor en la seva música i la seva vida quotidiana. A través d’una lletra emotiva i una melodia envoltant, l’artista retrata un moment d’introspecció i suport enfront de les dificultats d’una amiga. Amb delicadesa i força, Maria Fort transmet un missatge d’amor i solidaritat que ressona en tots els oients.

Maria Fort continua la seva col·laboració amb el productor Joel Llauradó, que ha contribuït a dotar la peça d’una producció meticulosa i emotiva. Juntament amb altres talents destacats com Javi Vacuum en la masterització, Mikel Llobera en el disseny de la portada i Max Gener en la direcció artística, l’equip ha creat una obra que captura l’essència i la visió de l’artista.

El seu EP “Batecs per Minut” es publicarà aquest abril i promet ser un testimoni de la seva creativitat i la seva capacitat per connectar amb el públic a un nivell profund.

 

“Què Serà” ja està disponible a totes les plataformes de streaming i també ha entrat a la nostra llista de Spotify. Per a més informació sobre Maria Fort i les seves pròximes actuacions, podeu seguir-la a les xarxes socials.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel