728 x 90

The Gramophone Allstars Big Band en concert a Barcelona, Madrid i Lleida aquest Maig

The Gramophone Allstars Big Band en concert a Barcelona, Madrid i Lleida aquest Maig

Presentant el nou disc ‘Call Your Friends’

The Gramophone Allstars Big Band oferirà tres nous concerts aquest mes de maig a MadridBarcelona i Lleida, en el marc de la gira de presentació del seu darrer disc “Call Your Friends”.

La banda actuarà el proper dia 10 als Jardines de las Vistillas de Madrid, dins la programació de San Isidro i el dia 11 a les Festes de Maig de Lleida. El dissabte 18 serà a la sala a la sala Paral·lel 62 de Barcelona, dins la programació del cicle Curtcircuit, amb entrades ja a la venda.

Sempre amb l’ska-jazz per bandera, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb gairebé 200 concerts a l’esquena en format big band, a finals de 2023 van retornar amb l’esperat “Call Your Friends”, publicat en vinil, CD i digital.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel