728 x 90

Les millors pel·lícules per mirar aquest Nadal

Les millors pel·lícules per mirar aquest Nadal

Sabem que ara venen festes i que sortir amb els amics i familiars per arreu és la idea. Però per aquells dies que la mandra s’apodera de nosaltres, us portem les millors pel·lícules per mirar aquest Nadal. Aquest cop ens hem ajudat amb la base de dades de la gent bonica de Des del Sofà (@desdelsofa_cat) per portar-vos la millor selecció en català, així que ja pots anar preparant les crispetes!

Barcelona nit d’hivern, NETFLIX
Dirigida per Dani de la Orden. És la segona part de Barcelona nit d’estiu, però això no t’impedirà seguir-la atentament. Una pel·lícula d’amor, amb la banda sonora de Joan Dausà, on narra la història de sis parelles durant la nit màgica de reis.

El Nadal de cop, NETFLIX
Una comèdia romàntica al més pur estil Nadal americà. On la protagonista, Lindsay Lohan, té un accident que li provoca una amnèsia temporal i és acollida a casa d’un jove del poble. Triomfarà l’amor?

La nit de Cap d’Any, HBO Max
Si tens ganes de veure un munt de famosos en mig d’un mateix film, aquesta és la teva. Amb protagonistes tan coneguts com Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Sofía Vergara, Halle Berry i molts més. Narra la seva història just abans de celebrar l’any nou.

Harry Potter, HBO Max
No hi ha Nadal si no hi ha Harry Potter, tots els paisatges nevats, la màgia i tu amb una tassa de xocolata calenta a les mans, sona bé oi? Pots seguir totes les aventures trepidants, vuit pel·lícules, a HBO i totes en català! Ideal per fer una marató.

Míster Bean, 3CAT
Ens passa una mica el mateix, no hi ha Nadal sense Míster Bean i estem molt contents amb aquesta última incorporació al nou canal 3CAT. Prepara’t per riure amb l’humor més anglès i amb un protagonista una mica boig però molt entranyable.

Polar Exprés, HBO Max, NETFLIX
Una d’animació, per no perdre aquell nen que portem tots a dins. És la història d’un jovenet que a la vigília de Nadal aborda un poderós i màgic tren que es dirigeix a la llar del Pare Noel, al Pol Nord, la màgia està assegurada.

El Grinch, Apple TV
És l’adaptació animada de la mítica pel·lícula, això sí, la gaudiràs com mai. Un elf malvat té la intenció de destruir tot l’esperit nadalenc, serà capaç?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel