728 x 90

Grabu porta “BLAST” a Sabadell

Grabu porta “BLAST” a Sabadell

El dissabte 16 de desembre a les 19.00 hores, l’Espai Àgora Sabadell acollirà el debut de l’artista garrotxí, amb arrels familiars a Sabadell, Grabu. Arnau Grabolosa (Grabu) és un músic i compositor, que amb tan sols vint-i-tres anys, ja té una llarga trajectòria en el món de la música.

Grabu (teclats, sintetitzadors) acompanyat per l’ocasió en format duet per Martí Cabarrocas (saxofon) presentarà a Sabadell, Blast, el seu EP de debut, que es va publicar el novembre del 2022. A més, en exclusiva, estrenarà noves peces del seu imaginari en un concert especial.

Blast és un treball de jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana per expressar el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvisació. Amb la publicació de Blast, Grabu vol deixar empremta amb la seva identitat sonora i establir un projecte fresc, intens i amb molta intencionalitat.

En el seu pràcticament any i mig de vida del projecte, Grabu ha anat presentat el seu projecte per tot el territori català. Des de festivals de referència de Catalunya com el Festival Strenes, la FIM de Vila-seca, el Festival Jardins de Pedralbes o Vallviva. Així mateix, Blast ha format part de programacions més específiques en el món del jazz: 12è Cicle Jazz de l’Ametlla del Vallès, la Mostra Jove Jazz de Tortosa i Jazztrònica al Jamboree, tots tres casos, com a clara aposta jove emergent.

Finalment, el passat octubre, Grabu ha format part de la primera edició del MJazz, el primer mercat iberoamericà d’indústries creatives vinculades al jazz que va celebrar la seva primer edició al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, els passats dies 20, 21 i 22 d’octubre.

A part del seu projecte amb Grabu, Arnau Grabolosa combina els seus estudis superiors en producció i gestió amb la direcció del Festival Solidari Mússol, on tota la  seva recaptació va destinat a la investigació del càncer infantil i que acumula quatre edicions ja a la seva esquena. Durant aquestes edicions hi han passat artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Judit i Meritxell Neddermann, The Tyets, Ginestà, Renaldo i Clara, Sr. Chen, Queralt Lahoz, Miki Núñez, Mushkaa, Roba Estesa, entre altres.

Les entrades anticipades del concert de Grabu a l’Espai Àgora Sabadell tenen un preu de 15€

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel