728 x 90

Anaïs Vila presenta “Ara sempre”

Anaïs Vila presenta “Ara sempre”

Avui Anaïs Vila ens presenta el seu últim àlbum “Ara Sempre” (Temps Record). Un àlbum dels que quan els escoltes, et submergeixes en ells.
“Ara sempre” és un àlbum acústic, poètic i madur, on la senzillesa i la profunditat hi juguen un paper molt important. Gràcies al so de les guitarres i la suau veu d’Ainaïs Vila com a elements principals, fa que escoltar aquest disc sigui un gust.
“Ara sempre” està format per onze cançons amb temes prou importants com l’ansietat, la vida frenètica, l’emergència climàtica, les relacions de parella o els desitjos ocults, que conviuen amb la recerca d’esperança davant d’un futur amb poques sortides i de la necessitat d’una connexió constant amb la naturalesa.
Dins d’“Ara sempre” també hi trobem veus conegudes com la de David Carabén (Mishima). Junts canten “Desert”, un crit d’incomoditat davant l’emergència climàtica.

“Ara sempre” és el quart àlbum de Anaïs Vila. Des del seu primer LP, “Entre els dits”, Anaïs Vila ha actuat en molts escenaris importants del nostre país, com el Teatre Kursaal de Manresa, Festival de la Guitarra de Barcelona, Festival Strenes de Girona, Festival Barnasants , entre molts altres. Fins i tot ha presentat les seves cançons a Liverpool.
També ha treballat en altres projectes com Wom’s Collective i actualmeny la podem veure fent gira amb Joan Dausà com a guitarrista, teclista i corista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel