728 x 90

Celebrem cinc anys d’emocions, música i solidaridat al Festival Mússol

Celebrem cinc anys d’emocions, música i solidaridat al Festival Mússol

Després de quatre edicions memorables amb la presència d’artistes tan rellevants com Amaia, Miki Núñez, Mushkaa, entre molts altres, arriba la cinquena i millor edició del Festival Mússol carregada d’expectació i novetats que no et vols perdre!

Prepareu-vos per a una nit única on la música ens unirà en un viatge emocional ple de sorpreses i moments inoblidables. Amb els noms més destacats del panorama com The Tyets, Sexenni, Scorpio, Lildami, Adala i Socunbohemio, i molts més per anunciar, el Festival Mússol promet superar totes les expectatives.

Des dels primers acords fins als últims aplaudiments, cada nota ressonarà amb esperança i solidaritat. Perquè a més de gaudir de la millor música, amb cada entrada que adquireixis estaràs col·laborant amb l’associació AFANOC i la seva lluita contra el càncer infantil.

Així que, no esperis més! Uneix-te a nosaltres, agafa els teus amics i família, i vine a celebrar cinc anys de música, solidaritat  i compromís al Festival Mússol 2024 el dia 15 d’octubre a la sala Paral·lel62 de Barcelona!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel