728 x 90

La Julieta en concert a Granollers

La Julieta en concert a Granollers

Julieta, intèrpret, compositora i productora, s’ha consagrat com un dels màxims referents de la nova escena pop catalana. Recentment ha estrenat el seu nou àlbum ‘5AM’ per capítols i que està ideat com la continuació de ‘Ni llum ni lluna’, publicat a la fi de 2022 i que va portar a Julieta a recollir els premis de Disc Revelació de Catalunya, segons la crítica especialitzada, i el de Millor Disc d’Autor segons el públic de la prestigiosa revista musical Enderrock.

I si ’Ni llum ni lluna’ concentrava l’acció de les seves cançons en el vespre, en la posta de sol, el nou àlbum recorre la nit, passant pel club, els somnis i el despertar.

‘Alguna nit tour’ és un repàs de les seves cançons més emblemàtiques i la presentació de totes les cançons del seu nou treball per capítols. Un concert ple d’energia on el públic no pararà de cantar i ballar.

Fa unes setmanes ens va sorpendre sent la primera cantant d’una Gallery Sessions que canta en català, per a la seva cançó ‘LOKURA, cançó escollida com a La Cançó de la Setmana

Podeu gaudir de la Julieta en concert, aquest dissabte 27 de Gener a la sala Nau B1 de Granollers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel