728 x 90

La Scorpio i en Lluc, caiguts del cel?

La Scorpio i en Lluc, caiguts del cel?

Avui hem descobert la cançó que acaben de publicar la Scorpio i en Lluc, porta per nom “Caigut del cel” i ben segur que es tracta d’una de les cançons més importants de l’escena de música urbana en català del 2024.

La Scorpio, cantant i ballarina inspirada per referents icòniques com Beyoncé i Rihanna, i figura inoblidable de la primera edició d’Eufòria de TV3, va debutar ara fa un any amb el disc ‘Antares’. Un primer àlbum on trobem cançons que ja han esdevingut hits com ‘Nenes presumides’ o el celebrat i exitós ‘Deja vu’, que en breus superarà el milió de reproduccions. Les seves cançons han estat i actualment són de les més radiades a les fórmules musicals del país. Ha estat portada de la Revista Enderrock i convidada a gairebé tots els programes i mitjans de Catalunya.

Al 2023, va oferir una gira espectacular per moltíssimes ciutats i festivals on va sorprendre amb una producció impressionant, amb un show de llums, coreografies i espectacle de primer nivell. Just abans d’acabar l’any va presentar ‘M’enxixo’, un tema que encara sona diàriament a les ràdio fórmules i que ja és el primer èxit d’aquesta segona etapa de l’artista. Seguidament, ens presentava fa poc el seu nou hit ‘XAO XAO’, un himne electritzant que captura l’essència de les melodies pop del 2010 amb el toc contemporani i personal de la Scorpio; comptant a més amb un dels productors més top de la indústria com és l’Scotty DK.

Ara, la Scorpio i el Lluc, dos dels artistes emergents més prometedors del panorama, presenten ‘CAIGUT DEL CEL’. Un afrobeat que, sens dubte, de només escoltar-lo fa que recuperis la il·lusió per l’amor. Un nou tema que presenta el potent missatge de recuperar les ganes d’enamorar-te -quan algú arriba en el moment més oportú- després d’haver-te sentit poc valorat i decebut per una persona.

Després d’una primera gira espectacular i trepitjar escenaris potents com l’Acampada Jove, l’Strenes Urbana i el Winter Festival a la Sala Razzmatazz, la Scorpio no deixa de sorprendre’ns. El 2024 ha començat potent amb un munt de temes que ja ens està presentant i ara, ‘CAIGUT DEL CEL’ arriba per obrir pas a la primavera fent-te ballar sense parar amb ritmes afros!

La cançó que ja la tenim a la nostra llista de Spotify la pots gaudir per totes les plataformes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel