728 x 90

La Tramma ens transporta a un circuit emocional ple de sensacions amb “F1”, el seu nou senzill

La Tramma ens transporta a un circuit emocional ple de sensacions amb “F1”, el seu nou senzill

La Tramma torna a la càrrega amb “F1“, una fusió perfecta en què el pop vibrant i l’esperit del món del motor prenen el centre de l’escenari.
Produïda per Scotty DK, “F1” és molt més que una cançó: és una invitació a l’acció, una oda a la determinació i a la superació de límits.

Ja pots escoltar “F1” a la playlist de Spotify dels èxits en català!

Amb una lletra que reflecteix el poder de la concentració i la força mental, TRAMMA ens transporta a un circuit emocional ple de sensacions. “La corba no m’espanta, no penso treure quarta; si he de quedar primera, he de continuar endavant“, proclama l’artista, mentre ens empeny a accelerar cap a les nostres metes amb fermesa i convicció.

Amb un ritme electritzant i una melodia inoblidable, “F1” captura l’adrenalina de l’impuls, de la determinació i de la lluita per la victòria, animant els oients a convertir-se en els protagonistes de la seva pròpia carrera cap a l’èxit.

El llançament anirà acompanyat d’un videojoc creat específicament per al single, que es pot trobar a la seva web trammamusic.com on els usuaris córrer una carrera amb el cotxe personalitzat de l’artista.

Tramma és el nom artístic de Marta Romeu, una jove artista de l’escena emergent de Girona que des de petita ha fet classes de piano i ballet. Amb els anys també autodidàcticament s’ha anat formant en guitarra i cant per després començar a compondre les seves cançons.

Amb el seu primer treball “Voldria dir-te” ja va poder actuar en diferents escenaris com Festival Strenes, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Sala Mirona, Festival Ítaca

i fins i tot ha pogut participar a La Marató de TV3 de 2022. Tramma destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació.

Ara, l’artista torna amb més ganes que mai per presentar el nou projecte. Aquest 2024 arrenca amb un nou avançament del disc, “Tornar-ho a intentar”, un tema de pop electrònic fresc a l’estil club que està tan de moda i que demostra la versatilitat de l’artista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel