728 x 90

La cançó de la setmana, Lau Gibert s’imposa a Mushkaa

La cançó de la setmana, Lau Gibert s’imposa a Mushkaa

En una enquesta realitzada al nostre compte d’Instagram vam consultar als nostres seguidors quina cançó mereixia ser la cançó de la setmana.
L’enfrontament estava entre “Habibi” de Mushkaa i “A la nit” de la Lau Gibert. Aquesta darrera va aconseguir el 54% dels vots, convertint-se en guanyadora, passades vint-i-quatre hores de votacions, on els resultats van estar frec a frec durant tota la jornada.
La jove cantant de 18 anys de Lloret de Mar, va ser descoberta per molts al programa Eufòria, tot i que la seva carrera en el món de la música i la dansa ve de molt abans. Amb tan sols 12 anys va començar debutant al programa “La Voz Kids” i als 14 anys va seguir amb “Idol Kids“.
Ha actuat, a més, en escenaris tan imponents com el Royal Albert Hall de Londres, el Palau de la Música Catalana o el Palau Sant Jordi, entre altres concerts i festivals de prestigi de tot el país.

Fa poc més d’una setmana ens presentava el seu darrer treball “A la nit“, una proposta que ens parla de vèncer pors i angoixes, amb molta personalitat i que demostra la constant maduració de la seva trajectòria musical.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel