728 x 90

Aquest dimecres la Scorpio en concert!

Aquest dimecres la Scorpio en concert!

Estil, versatilitat, potència, espectacle i actitud defineixen a la Clara, o més coneguda com a Scorpio. Un dels personatges inoblidables de la primera edició de l’exitós talent show de TV3, Eufòria, gràcies al seu talent i a la seva personalitat arrasadora.

Hi ha qui, definitivament, neix artista. I així ho és la Scorpio, que des del barri del Poblenou de Barcelona i amb només 20 anys, ja s’ha convertit en una autèntica artista 360 amb una formació que va des del cant i el teatre musical fins a la dansa.

Influenciada per diferents gèneres com el pop, l’R&B o la música urbana, i inspirada per referents icòniques com la Beyoncé o la Rihanna, l’exconcursant d’Eufòria i carismàtica cantant Scorpio ja està a punt per donar la següent passa a la seva carrera i es troba preparant els seus propers hits.

En el seu primer any de carrera ja ha girat pel Festival Observa, l’Acampada Jove, l’Strenes Urbana, el Magnífic Fest… i això que el millor moment segur que encara està per venir.

Aquest dimecres dia 28 de febrer podeu veure a la cantant de cançons com M’enxixo o Deja Vu a la sala Jamboree de Barcelona i en podeu comprar entrades fent click aquí

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Posts Carousel